top of page
het verschil tussen kijken en observeren.jpg

Over

Wat doet Beeld Spreekt en wie zijn we? Over de tekenaar en doelstellingen. Visuals voor beter begrip.

 

Er wordt wel eens een onderscheid gemaakt tussen beelddenkers en niet-beelddenkers maar de waarheid is dat we het allemaal zijn. Zodoende maakt Beeld Spreekt tekeningen en illustraties voor vele bedrijfsvormen en organisaties. 

Of het nu gaat om praatplaten, illustraties, tekeningen, visueel verslag, infographics, cartoons of strips! Beelddenken loont omdat het zorgt voor sneller en beter begrip. Of de doelstelling nu juist verbinden, informeren, leren, communiceren of amuseren is.

Beeld Spreekt is opgezet door Bart Koelemaij (1984). Hilversumse illustrator die al van jongs af aan bezig is met tekenen. Bart werkt altijd samen met verschillende opdrachtgevers en sparringspartners/vakgenoten en werkt ook voor landelijk collectief voor zakelijk tekenen: De Betekenaar.

over.png

Bart geniet van elk proces, omdat hij middels zijn werk veel leert over de mensen en processen die hij in beeld brengt. In opdracht tekenen is altijd wijzer worden, zowel over de inhoud van de tekening, als over het proces van het tekenen zelf!

 

Naast het zakelijke tekenwerk is Bart ook actief als kinderboekillustrator en muzikant. www.illustratorbart.nl


Visuals
Voor
Beter
Begrip

bottom of page