top of page
beeldspreekt uitleg visual maken 28-11-23.jpg

Over

Beeld Spreekt heeft al talloze bedrijven en organisaties in elke branche visueel ondersteund met ondersteunend beeld vol energie, relatie en informatie. 

 

Visuele communicatie en illustratie!

Zakelijk tekenen wint enorm aan populariteit, en niet voor niks. Je kunt verbanden en relaties leggen in tekeningen zonder dat je grote lappen tekst of oersaaie powerpoint presentaties moet doorspitten. Daarnaast geeft het ook energie en emotie aan de inhoud. Het maakt ook nog eens mogelijk om in een gezamelijk proces, alle inhoud aan elkaar te koppelen in een heldere en pakkende visual. Humor, emotie en intelligentie komen samen in teamsessies waarin je heel erg in het moment samenwerkt, uitsluit, benadrukt, nuanceert en (ver)plaatst.

 

Samen brengen we hierarchie en duidelijkheid in je verhaal.

Als illustrator en visual consultant heb ik (Bart Koelemaij, 1984) al vele bedrijven mogen bijstaan in het vertalen van hun boodschap. Hierin ben ik zowel een visuele als inhoudelijke assistent. Zonder enige schroom zal ik alle vragen stellen die nodig zijn om me de inhoud van jullie vraag eigen te maken. Althans, zo ver als nodig ;-) Ik laat me graag leiden door de expertise van de betrokkenen.

 

Dat proces is iets wat we samen aangaan met een heldere deadline en specificaties. Soms heb jij als opdrachtgever al behoorlijk helder wat je wil vertellen, soms niet, en soms kom je er in het proces achter dat het beter anders kan.

 

Ik faciliteer het proces vanaf schets tot en met de uitwerking!

over.png

Hoe werkt dat dan?

 

Allereerst kun je me mailen of bellen met je vraag. 

Wil je iets uitleggen in beeld voor je organisatie of bedrijf? Of wil je iets uitwerken waarvoor je de hulp van een illustrator nodig hebt?

Vervolgens plannen we een afspraak via Teams of een ander online platform. Of ik kom naar je toe met mijn schetsblok of Ipad.

We bespreken het doel en de inhoud van je visual, de oplevertijd en het aantal correctierondes. Tussendoor houden we namelijk de uitwerking scherp in de gaten. Ik neem je helemaal mee in dat proces. Klik anders even op de procesplaat in mijn denkwolkje hierboven die ik hiervoor maakte..!

info@beeldspreekt.nl

+31617111868

Tot spreekt...!


Visuals
Voor
Beter
Begrip

bottom of page