top of page
het verschil tussen kijken en observeren.jpg

Over

Wat doet Beeld Spreekt en wie ben ik? Over de tekenaar en doelstellingen. Visuals voor beter begrip.

 

Er wordt wel eens een onderscheid gemaakt tussen beelddenkers en niet-beelddenkers maar de waarheid is dat we het allemaal zijn. Zodoende maakt Beeld Spreekt tekeningen en illustraties voor vele bedrijfsvormen en organisaties.  

Of het nu gaat om praatplaten, visual consultancy,  illustraties, tekeningen, vormgeving, visueel verslag, infographics, cartoons of strips! Beelddenken loont omdat het zorgt voor sneller en beter begrip. Of de doelstelling nu juist verbinden, informeren, leren, communiceren of amuseren is. Beeld spreekt denkt op elk level mee voor een resultaat dat loont.

Beeld Spreekt is opgezet door Bart Koelemaij (1984). Hilversumse illustrator die al van jongs af aan bezig is met tekenen. Bart werkt altijd samen met verschillende opdrachtgevers en sparring partners/vakgenoten en werkt ook voor landelijk collectief voor zakelijk tekenen: De Betekenaar.

over.png

Bart: "ik geniet van het reflectieve proces en de verbinding die het vatten in beeld met zich meebrengt. Inhoud vertalen naar beeld, roept de vraag: waar gaat het nu echt om én welke informatie wil je nu echt overbrengen?"

Naast het zakelijk tekenwerk ben ik ook actief als kinderboekenillustrator en muzikant. www.illustratorbart.nl


Visuals
Voor
Beter
Begrip

bottom of page