top of page

Wat zeggen opdrachtgevers over Beeld Spreekt en de werking van de visuals..?

pacman corona zoom_edited_edited_edited.

“Wij (McChange.com) hebben in onze verander trajecten in de zorg veel hulp bij de tekeningen van Bart. Zijn heldere en treffende illustraties (perspectieven) helpen ons om met opdrachtgevers en medewerkers openhartige en rake gesprekken te voeren over waar ze nu staan en hoe zij het liefst zouden samenwerken. Dat zijn verhelderende en gelukkig pittige sessies, het helpt dan dat we Bart’s realistische illustraties kunnen laten zien, om de dialoog in een goede richting kunnen krijgen. Het resultaat is de investering waard, ook omdat Bart goed kan schakelen tussen ons als ervaren verander-coach en onze opdrachtgevers.“

Karsten Bezooijen

Mcchange.com

'"Analytisch sterk en breed in uitvoeringsstijlen. De totstandkoming van een praatplaat is een geniale reflectietool voor consultants en leidinggevenden. Het proces van de totstandkoming van een visual met Beeld Spreekt, werkt door in onze relatie en aanpak met de klant."

Eric Goutier, bedrijfsconsultant

Platform Boom

"De kracht van een illustratie-praatplaat is dat het meteen een beroep doet op de emotie en het hart van de deelnemers. Mensen verbinden zich makkelijker met zo'n diepte laag en dat kun je niet in tekst vatten. Binnen een teamsessie heb je het meteen over waar je het over moet hebben.'"

Jelcher de Ruyter

Paardman - coaching en training

"Mijn boek is afgekomen door de samenwerking met Bart. De ideeën die ik in mijn hoofd had, daar heeft hij een fantastische illustratie van gemaakt. Ik zou hem zo weer inhuren."

Kirsten Roth Koch

Publicist cursus Tekenen met Inkscape

het verschil tussen kijken en observeren

Zakelijk.
Educatief.
Communicatief.
Creatief.

bottom of page