Illustratie / Visualisatie

Beeld Spreekt gaat over functioneel en zakelijk tekenwerk. Om beeld te gebruiken in zakelijke context hoef je natuurlijk geen Rembrandt of van Gogh te zijn. Het gaat erom een visuele vertaalslag te maken die een context, complex geheel of ambitie in beeld vat. Er is natuurlijk wel een overlap naar traditionele illustratie....fraaie illustratie kan namelijk fijntjes op het gevoel inspelen en dat maakt het ironisch genoeg weer functioneel. Omdat ik een achtergrond als illustrator heb, is geen klus te wild en kan ik de uitvoeringsniveaus naar verschillende hoogtes trekken. Hieronder illustratief werk voor verschillende doeleindes.

 

Voor een volledig beeld van echt illustratief werk verwijs ik graag door naar mijn website voor traditionele illustratie: www.illustratorbart.nl

klabu savfe web nieuwer.jpg

Visualisatie voor Safve en Klabu. Niet de logo's maar branding en storytelling in 1 visual. Om de klant meteen feeling mee te geven met het product. Thema 'dream big.' Socialisatie en sponsoring via sportkleding. 

hollands landschap kleur poging 2.jpg

Een illustratie voor de cursus 'Tekenen met Inkscape' van Kirsten Roth Koch. Bedoeld om gevorderde vectorskills toe te leren passen.

zorg je wel goed voor jezelf.jpg

1 van een serie illustraties voor muziekschool Robberts.

zonnepanelen strip.jpg

Fragment van strip voor zonnepanelen bedrijf. Interne communicatie. 

pacman corona 4.jpg

Cartoon over de lockdown cultuur rondom Covid-19.

corona cartoon 1 when will it end.jpg

Cartoon over de lockdown cultuur rondom Covid-19.

logo beeldspreekt final blauw grid.jpg

Het logo is nog mooier als illustratie :-)

schets papa handboek 3-11-21.jpg

illustratie voor het papa-handboek door Sezayi Arslan.